ExamVision loepbrillen worden compleet op maat vervaardigd en aan uw wensen aangepast.
Van beginnend gebruiker tot ervaren specialist. Iedereen verdient zijn eigen oplossing.

Afspraak maken

Oplossing op maat

ExamVision is gespecialiseerd in het aanmeten van vergroting binnen de medische branche en we zijn er trots op dat wij de enige zijn die de loepbril compleet op maat maken. Alleen de meest hoogwaardige componenten worden voor onze loepbril gebruikt. Al onze eindproducten zijn het resultaat van een perfecte synergie tussen technologie en vakmanschap. Bij ExamVision maken wij op maat gemaakte loepbrillen voor alle medische vakgebieden en ook andere branches welke nood hebben aan een kristalhelder vergroot beeld met een onovertroffen scherptediepte bereik.

De bekroonde ontwerpen van onze loepbrillen zijn perfect in balans tussen loep, frame en gewicht. Daardoor voelt het alsof u een normale bril draagt. En dit terwijl onze hoogwaardige optiek en lenzen u de mogelijkheid bieden om elk detail te zien en dit zonder afbreuk te doen aan beeld of kleur. Als u ExamVision kiest voor uw loepbril dan bent u er zeker van dat u profiteert van onze kennis en u mag rekenen op de hoogste kwaliteit en service.

Wanneer u de juiste vergroting zoekt voor uw vakgebied is het belangrijk dat u een goed advies krijgt op uw eigen werkplek. Iedereen in ons team is optiek geschoold en getraind specialist. Samen met u zoeken we de perfecte oplossing. Hierbij nemen wij het complete pakket van uw eisen, met betrekking tot zicht licht en ergonomie, met u door. Het einddoel is een
“op maat oplossing” zodat de loepbril naadloos aansluit bij uw wensen en werkzaamheden. Na het aanmeten zullen alle componenten bij de fabriek in Denemarken samen gesmeed worden tot uw eigen unieke loepbril.

Vergroting en ergonomie

Vergroting en ergonomie gaan hand in hand

Alle loepbrillen worden door vakkundige optiekadviseurs in uw praktijk aangemeten. Tijdens deze aanmeting of demonstratie wordt er aandacht besteed aan de volgende punten:

  • Wel of geen bril correctie aanwezig. Wij gaan uit van de bestaande bril-sterkte.
  • Ergonomisch advies over de juiste houding in combinatie met uw werkzaamheden
  • Advies over het type vergroting
  • Convergentie en inclinatie van de loep systemen.
  • Scherptediepte bereik van de verschillende vergrotingen.
  • Advies over de optionele prisma voor een minimale nekbelasting.
  • Desgewenst een demonstratie van onze verschillende lichtsystemen.

ExamVision accessoires

Maak uw loepbril compleet met onze handige accessoires

Ervaringen

Dit had ik jaren eerder moeten doen!

Tandarts Ann
Antwerpen