Optimale vergroting, maximale scherptediepte en kristalhelder beeld. Maak uw werk zichtbaar.

Afspraak maken

Maatwerk loepbril

ExamVision Galilean HD-loepbrillen zijn de meest comfortabele loepbrillen die u ooit zult dragen. Hij is geschikt voor elke dag, de gehele dag. Van beginnend gebruiker tot ervaren specialist. Compleet op maat gemaakt op basis van uw wensen en eisen. Indien nodig voorzien van elk mogelijk brilrecept en dioptrie. Door middel van de HD lenzen het beste beeld mogelijk gecombineerd met een grote scherptediepte waardoor u veel bewegingsvrijheid behoudt. Ergonomisch gezien vermindert dit de spanning in rug en nek. Kies kwaliteit voor uzelf en voor uw patiënt.

De Galilean HD is te verkrijgen in de volgende 4 vergrotingen:
2.3x, 2.8x, 3.3x en 3.8x

Nieuwsgierig naar monturen en kleuren?

Ga naar monturen
Loepbrillen

Personaliseer uw loepbril

De keuze voor het juiste frame is net zo belangrijk als de keuze voor de juiste vergroting. We streven ernaar om u duurzame, maar toch ook modieuze montuuropties aan te bieden. Zo kunt u kiezen uit verschillende materialen (titanium of carbon), maar ook uit verschillende kleuren voor het frame van uw loepbril.

Daarnaast heeft u de mogelijkheid om een persoonlijke tekst in het linker temple te laten graveren.

ga naar monturen

Luxe bewaarbox

Uw loepbril wordt geleverd in een luxe bewaarbox (eventueel met naamplaatje) en is voorzien van extra’s zoals optiekreiniger en onderhoudset.

ExamVision accessoires

Maak uw loepbril compleet met onze handige accessoires

Klanten aan het woord

Dit had ik jaren eerder moeten doen!

Tandarts Ann
Antwerpen