Ons doel is het verbeteren van zicht, licht en ergonomie voor alle medisch specialisten door een maatoplossing aan te bieden waarbij de wensen van de arts centraal staan.

Afspraak maken

Over ExamVision België

ExamVision biedt de perfecte zichtoplossing aan alle professionals die in een klein werkgebied werken waarbij extreme precisie en helderheid benodigd zijn.

Ook voor studenten zijn er speciale programma’s waarbij de studenten kunnen profiteren van groepsdemonstraties op universiteit of in pre-klinieken.

Sinds vele jaren is de naam ExamVision synoniem voor kwaliteit als het gaat om vergroting en maatoplossingen.

Onze gebruikers merken dat ze meer ontspannen in een goede houding kunnen werken, waarbij ze door het sterk verbeterde en kristalheldere zicht meer zien en dat komt de kwaliteit van het werk ten goede.

Onze expertise. Uw winst.

Onze adviseur werkt nauw met u samen om de perfecte loepbril, microscoop of werkstoel te kiezen die precies op u is afgestemd. Wij luisteren naar uw behoeften en bieden u een ideale oplossing. Maatwerk maakt een superieure ergonomische positie mogelijk. Neem contact met ons op en ontvang advies en begeleiding over zicht, licht en ergonomie.

Onze werkwijze

Uw loepbril wordt compleet op maat gemaakt en aangepast aan uw wensen.

Wanneer? en Waarom?

Dit zijn eigenlijk de twee belangrijkste vragen voor u.

Wanneer? Zodra u een werkzaam bent in een vak waarbij de kleinste details van belang zijn maar u toch flexibel moet zijn met een grote bewegingsvrijheid.

Waarom? Het waarom betreft uzelf en uw patiënten, uw zicht wordt sterk vergroot waardoor u meer ziet dan u ooit gedaan heeft in een werkhouding die u zelf bepaalt. Niet alleen uw rug profiteert hiervan maar tevens de patiënt die altijd een behandeling op topniveau krijgt.

ExamVision wanneer goed niet goed genoeg is!!

ExamVision loepbrillen zijn vier keer bekroond met de Red Dot Award voor productontwerp.