Werken met een behandelmicroscoop. De ultieme combinatie van extreme vergroting samen met een ergonomisch goede werkhouding. Laat u overtuigen door het fenomenale beeld!

Afspraak maken

Behandelmicroscoop

Het werken met een microscoop geeft u de mogelijkheid om details te zien waarvan u nooit heeft durven dromen. Voor elke behandeling die de grootste precisie vraagt en waarbij de kleinste details het resultaat van de behandeling bepalen.

Wij werken uitsluitend met hoog kwalitatieve merken en komen altijd naar de praktijk om te zien welke oplossing voor in uw praktijk de juiste is.

Van basis model tot volledig automatisch met of zonder (interne) camera, rollend of aan het plafond/ wand gemonteerd. De aanschaf van een microscoop is een traject waarbij wij u graag begeleiden en adviseren.

Een microscoop huren?

Bent u er nog niet zeker van of de microscoop in één of meerdere kamers gebruikt gaat worden? Misschien stelt u zichzelf de vraag óf een microscoop in uw praktijk wel de ideale aanwinst is?

Het is mogelijk, indien beschikbaar, om bij ons een microscoop te huren. Op basis van de huurtijd betaalt u een maandbedrag en na deze periode kunt u eventueel besluiten om definitief een nieuwe, of de gehuurde microscoop aan te schaffen.

Informeer naar de mogelijkheden