Precisie-instrument voor hoge vergrotingen gecombineerd met laag gewicht. De Kepler Kompakt geeft de mogelijkheid tot fine focus wat resulteert in een optimaal zicht en kristalhelder beeld.

Afspraak maken

Maatwerk loepbril

Kristalhelder beeld van rand tot rand en een breed gezichtsveld voor ultieme precisie bij het uitvoeren van de meest veeleisende procedures. Een lichtgewicht, ultra compact ontwerp gecombineerd met perfect zicht.
De Kepler compact heeft ook de mogelijkheid tot “up-grade” dit houdt in dat het upgraden naar een andere vergroting kan zonder een compleet nieuwe loepbril te moeten aanschaffen. Niet voor niets “Design winning ” ontwerp

Dé oplossing bij hoge vergroting en specifieke wensen!

Personaliseer uw loepbril

De keuze voor het juiste frame is net zo belangrijk als de keuze voor de juiste vergroting. We streven ernaar om u duurzame, maar toch ook modieuze montuuropties aan te bieden. Zo kunt u kiezen uit verschillende materialen (titanium of carbon), maar ook uit verschillende kleuren voor het frame van uw loepbril.

Daarnaast heeft u de mogelijkheid om een persoonlijke tekst in het linker temple te laten graveren.

Ga naar monturen

Luxe bewaarbox

Uw loepbril wordt geleverd in een luxe bewaarbox (eventueel met naamplaatje) en is voorzien van extra’s zoals optiekreiniger en onderhoudset.

ExamVision accessoires

Maak uw loepbril compleet met onze handige accessoires