Wij bieden hoogwaardige, op maat gemaakte loepbrillen, ongeacht of u werkt in de tandheelkunde, chirurgie of een ander beroep, waarbij vergroting en helder zicht voorop staan. Deze sectie kan u dus helpen om de perfecte loepbriloplossing voor u te vinden.

Afspraak maken

Specialisten

ExamVision loepbrillen worden precies op maat voor u gemaakt. Of u nu als tandarts de hele dag ingewikkelde procedures uitvoert, u een ervaren chirurg bent en veeleisende operaties uitvoert in een operatieteam, mondhygiëniste bent die fysiek de gehele dag een grote belasting te verduren krijgt. Voor een ieder bestaat de perfecte bril.

Onder andere de volgende ExamVision-klanten genieten momenteel van perfect zicht op het werk:

  • Algemeen kaakchirurgen
  • Mondhygiënisten
  • Orthodontisten
  • Chirurgen
  • Cosmetische chirurgen
  • Dierenartsen
  • Elektronicafabrikanten
  • Juweliers

Tandarts - Mondhygiëniste

Het merendeel van uw werkzaamheden vereist precisie. Hierbij is goed en helder zicht van belang. Het gebruik van een loepbril helpt u dit te bereiken. Met behulp van een loepbril kunt u uw werk uitvoeren zonder concessies te doen aan uw werkhouding en werkomgeving.

Veel tandartsen en mondhygiënisten hebben de neiging om dichtbij (voorovergebogen) de patiënt te zitten om het te behandelen gebied goed te kunnen zien. Met een loepbril neemt u een goede werkhouding aan zonder consessie op het zicht in het werkgebied en u ontziet uw lichaam terwijl de bewegingsvrijheid blijft bestaan en niet te statisch moet gaan werken.

Alle ExamVision loepbrillen zijn ontworpen door optiekspecialisten en worden aangepast aan uw individuele wensen als tandarts of mondhygiënist. Elke maatwerkoplossing is gebaseerd op uw persoonlijke gezichtsvermogen, behoefte aan vergroting en fysieke werkomgeving zoals werkafstand en beschikbare hulpmiddelen en faciliteiten.

Medisch specialisten

Medische onderzoeken en procedures vereisen het gebruik van superieure optica en hulpmiddelen om bewegingsvrijheid, een goede houding en correcte ergonomie gedurende uw werkdag te vergemakkelijken. De ExamVision loepbrillen zijn ontworpen door optiekspecialisten en worden vervaardigd door professionals in de fabriek in Denemarken. Medische professionals over de gehele wereld profiteren reeds van de voordelen van onze hoogwaardige loepbrillen.

Het kiezen van de juiste loep en vergroting zal uw werk optimaliseren. Alle loepbrillen van ExamVision zijn ontworpen door optiekspecialisten en worden persoonlijk aangemeten. Elke maatoplossing is gebaseerd op uw persoonlijke gezichtsvermogen, uw behoefte aan vergroting en aan uw fysieke werkomgeving zoals werkafstand en houding, beschikbare hulpmiddelen en faciliteiten.

Overige specialisten

Juweliers, elektronicafabrikanten, dierenartsen en andere professionals die kristalhelder en scherp zicht nodig hebben, kunnen hun prestaties verbeteren met een op maat gemaakte ExamVision Loepbril. ExamVision loepbrillen bieden een optimale vergroting, maximale scherptediepte en ongeëvenaarde bewegingsvrijheid.

Uw werkzaamheden vereist het gebruik van superieure optiek en hulpmiddelen om uw bewegingsvrijheid en een goede houding gedurende uw werkdag te behouden. Vaak worden loepbrillen geassocieerd met tandartsen en medisch specialisten, maar de ExamVision loepbrillen zijn er voor iedereen die in zijn werk kristalhelder beeld en scherp zicht vereist.